上一页|1|2|3|上一页
/3页

发表于2013-09-10

我层楼系双方屋K支持买既新楼,跟住我爸爸妈妈就淋住以后离我近D方便,今年7月份左右,就叫我体体我地附近小区既二手房。

最开始我就系上网体楼,打左几个电话问问中介之后,每日既中介电话多到我5可以用手指头同脚趾头计算了。每日收工就系速度吃饭,之后约中介体楼。晚黑发梦都系看楼。

讲重点了,个个中介我就5介绍了,都几出名既。之前系网上面体中一套楼,价钱好吸引人,都算几便宜,电话入面约好去体,电话入面中介一口一个姐,都5知道叫到几甜,话咩都冇问题,房东都约好左,晚黑我地见面了,

中介口气即刻5同晒,就问我:“你系系想要个点样既楼呢,我同你地推荐一下合适既房源啦。”

我:“5使推荐啊,我地约好左体个套你挂系网上既房源呢?”

中介:“个套啊?唔好意思,房东卖左了。”

我:“卖左?卖左甘你今日唔系电话入面同我讲清楚?仲华约好左房东?”

中介:“额额额额,佢地头先先卖既。”

我:……(我心淋,边度有甘岩既事?话卖就卖?)

我:“我5分钟前仲系度同你打电话确认,甘你点解个阵又5讲?”

我就5想理佢了,真系佛都有火,老公拉着我就翻去,第一次同中介打交道就搞到甘5开心。自从个次之后,我就明白,好多网上既房源都系假,都有百般理由话D楼依家咩情况,中介都系甘样吸引客户既。

抢沙发抢到我好眼训

D中介系甘噶啦,为求赚钱,咩招都出噶

甘5负责任,直接无视个D中介啦

买新房比买二手容易,中间都5会有太多问题啦

习惯就好了

引用:房天下友(过客)在2013-09-10 13:01:57写道:
3楼

D中介系甘噶啦,为求赚钱,咩招都出噶

淋起都把几火

引用:房天下友(过客)在2013-09-10 13:00:59写道:
2楼

抢沙发抢到我好眼训

甘你冇抢咯

引用:搜房网友(过客)在2013-09-10 13:02:12写道:
4楼

以后都5会介绍客源别渠地

引用:搜房网友(过客)在2013-09-10 13:02:12写道:
4楼

以后都5会介绍客源别渠地

上一页|1|2|3|上一页
/3页